TIENDA DI WEB

Bencho ta gana un bais - Olga J. Buckley

Bencho wordt geconfronteerd met onzekerheid in zijn jonge leven als hij Ma Chela in het ziekenhuis aantreft met een gebroken heup en been onder het bloed en met pijn. Haar lichaam is aangesloten aan allerlei apparaten en slangen. Een heleboel doctoren en verpleegsters in het wit gekleed onfermen zich over Ma Chela. Ma Chela probeert met een zwakke hand te reiken naar Bencho, maar al die mensen maken het haar moeilijk. Bencho ta gana un bais is het tweede boek in de serie van Bencho. In dit boek leren we Bencho beter kennen. Hij groeit en gaat een grotere verantwoordelijkheid op zich nemen. Zijn leven veranderd compleet door een misstap van Nero.

Mr. Finney en de andere kant van het water - Laurentien van Oranje

Het is hartje zomer en alles in de tuin van Mr Finney zoemt en zindert van de warmte. Mr Finney krijgt op zijn SuperBiBi een noodoproep van zijn knalroze vriendinnetje Pinky Pepper. Ze stuurt hem ook een foto van een eiland dat lijkt te verdwijnen. Mr Finney aarzelt geen moment en vliegt in zijn FinMobiel naar haar toe om te helpen. Op het eiland ziet hij Flingo terug en ontmoet hij de paradijsvogel Paradisio en Natoeng, een eigenwijze oerang-oetan. Samen helpen ze de dieren om van het eiland te vluchten...

Rikesa di Naturalesa. Rima pa mucha - Mercedes Pettrochi

Plaatsjesboek voor kinderen om te lezen of voorgelezen te worden. Op educatieve wijze leren kinderen via rijmpjes lezen. De rijmpjes gaan over planten, dieren en de gewoonten op Aruba. Inclusief een lijst van de dieren en planten die in het boek voorkomen en hun betekenis. Het boek is voor kinderen tussen 3 en 6 jaar oud. Het is kleurrijk geillustreerd door Irene Peterson.

Bon Nochi Drumi Dushi DVD Serie 1, 2 & 3

Bon Nochi Drumi Dushi a graba e di dos serie di 12 programa pa television. A adapta y varia e concepto compara cu e prome serie pa diferente motibo. Primeramente pasobra un variacion ta haci e programa mas atractivo pa e publico televidente. E proyecto ta consisti di 3 serie di 12 programa, cada serie ta bin riba un dvd separa, asina publico por scoge concepto cu ta mas na su gusto, ora di cumpra DVD.
TUMA CONTACTO CU NOS:
Please enter your full name
Please enter your email address
Please enter valid email
Please enter your MENSAHE
Submit
Si, mi kier ricibi noticia BNDD.